Safaary
Nieuws

Safaary: prachtige Oosterse inrichting en sfeer

Op deze site moet ik het echt even over Safaary hebben. Ik heb deze webwinkel ontdekt toen ik mijn huis eens flink wilde restylen. Al een tijdje ben ik me aan het verdiepen in een Oosterse levenswijze. De kern van deze lifestyle spreekt me heel erg aan en ik merk dat ik nu in een andere fase van mijn leven terecht kom. Het jachtige, Westerse bestaan gaat me steeds meer tegenstaan. Ik zoek rust en voldoening, diepere relaties en eenheid met de natuur. Na jaren van hele dagen achter elkaar keihard werken is die koek nu op. Het is tijd voor een andere manier van leven. Je manier van leven veranderen is best moeilijk en ik had het gevoel dat ik daar wel wat ondersteuning bij kon gebruiken. Mijn huis nodigde niet bepaald uit tot relaxen en Zen meditatie. Het was qua inrichting praktisch, bijna een kantoor. Daar moest dus echt wat aan veranderen. Zo kwam ik dus bij Safaary terecht. Ik ben nooit echt shop verslaafd geweest, maar op die site werd ik dat wel.

Safaary: sfeervolle oosterse inrichting

Misschien kwam het omdat alles wat ze daar verkopen helemaal paste bij mijn nieuwe idee├źn. Ik zag meteen hoe mijn huis eruit moest gaan zien. Het werd me ook duidelijk dat dat met een paar eenvoudige ingrepen al bereikt kon worden. Je hoeft niet met geld te smijten om je woning een heel nieuw decor te geven. Met wat kleedjes, lampen, een enkel meubelstuk en wat bijzondere accessoires kom je dus al een heel eind. Met deze eenvoudige dingen ging ik in mijn woning aan de slag en voordat ik het wist was mijn zakelijke huis een warm thuis geworden. Toen bleek het ook makkelijker om mijn nieuwe lifestyle door te voeren. Want in mijn huis kwam ik tot rust. De sfeer omhulde mij al bij binnenkomst en ik voelde de stress van mij afglijden. Dat effect kunnen huizen dus ook hebben.

Tijd voor rust

In mijn met prachtige Oosterse spullen ingerichte huis heb ik helemaal geen neiging meer om de computer aan te zetten om nog even werkmail te checken. In tegendeel. Ik wil juist een heerlijk kopje kruidenthee zetten om dan op mijn bank tegen zachte Arabische kussens van het moment te genieten. En ik moet je zeggen: die levenswijze bevalt uitstekend. En weet je: spullen zijn niet alles, maar ze kunnen echt helpen. Dus kijk eens rond bij Safaary.